Χριστίνα Μπόμπα Γαμοσ : Mpompa Tanimanidhs Gamos Eleni Tsolaki / Φυσικά όμορφη, με χαρακτηριστικά μοντέλου, ευγενική φυσιογνωμία και αγγελικό πρόσωπο, η χριστίνα μπόμπα δεν βασίστηκε στις θαυματουργές ικανότητες του μακιγιάζ.

Χριστίνα Μπόμπα Γαμοσ : Mpompa Tanimanidhs Gamos Eleni Tsolaki / Φυσικά όμορφη, με χαρακτηριστικά μοντέλου, ευγενική φυσιογνωμία και αγγελικό πρόσωπο, η χριστίνα μπόμπα δεν βασίστηκε στις θαυματουργές ικανότητες του μακιγιάζ.. Διακοπές με τους κουμπάρους τους λίγο πριν τον γάμο απόδραση στο κυπαρίσσι λακωνίας Πέρσι, την είδαμε στο ρόλο παρουσιάστριας του the voice, στο πλευρό του γιώργου λιανού. Το γνωστό ζευγάρι που πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε την πρώτη επέτειο γάμου τους με ένα ταξίδι στην καππαδοκία. Η χριστίνα μπόμπα σε νέα δημόσια εμφάνιση πριν γίνει για πρώτη φορά μανούλα. Η χριστίνα μπόμπα με αφορμή την επέτειο του γάμου της με τον σάκη τανιμανίδη αποφάσισε να δημοσιεύσει για πρώτη φορά.

Έκανε «γουρουνιά» αλλά εμείς κοιτάγαμε το μονόπετρο της! Η εμφάνιση της χριστίνας μπόμπα με super φουσκωμένη κοιλίτσα Η χριστίνα μπόμπα με αφορμή την επέτειο του γάμου της με τον σάκη τανιμανίδη αποφάσισε να δημοσιεύσει για πρώτη φορά φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης παντρεύτηκαν σήμερα στη σίφνο και έγινε χαμός!. Πέρσι, την είδαμε στο ρόλο παρουσιάστριας του the voice, στο πλευρό του γιώργου λιανού.

Sakhs Tanimanidhs H Prwth Toy Anarthsh Meta Ton Gamo Toy Me Th Xristina Mpompa Fthis Gr
Sakhs Tanimanidhs H Prwth Toy Anarthsh Meta Ton Gamo Toy Me Th Xristina Mpompa Fthis Gr from image.fthis.gr
Θα σας «πέσει» το σαγόνι! Τρίτη 18 μαΐου 2021, 09:40 η χριστίνα μπόμπα διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε περίπου έναν μήνα θα κρατάει στην αγκαλιά της τα δίδυμα μωρά της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, σάκη τανιμανίδη. Η χριστίνα μπόμπα έφτασε στην εκκλησία υπέρλαμπρη μέσα στο λευκό της νυφικό δια χειρός celia kritharioti, πάνω σε ένα σκάφος. Η χριστίνα μπόμπα ποζάρει με μαγιό παρέα με την μητέρα της και την πεθερά της! Μίλησε για τους γονείς της, για τα παιδικά της χρόνια, για τις σπουδές της μητέρας της στη θεσσαλονίκη, αλλά και τις δικές της. Μοιράστηκε και άλλες στιγμές από τον γάμο #sakischristina. Το 2015 ξεκίνησε τη σχέση του με την χριστίνα μπόμπα και παντρεύτηκαν την 1η σεπτεμβρίου 2018 στη σίφνο. Η χριστίνα μπόμπα με αφορμή την επέτειο του γάμου της με τον σάκη τανιμανίδη αποφάσισε να δημοσιεύσει για πρώτη φορά φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα.

«γουρουνιά», αλλά εμείς δεν σταθήκαμε εκεί!

Μας έδειξε την αλλαγή που έφερε η εγκυμοσύνη στο σώμα της με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο. Πρόβα νυφικού στο ατελιέ της celia kritharioti, λίγο πριν το γάμο! Η χριστίνα μπόμπα σε λίγο καιρό θα αποκτήσει δίδυμες κόρες. Ο φωτογραφικός φακός του ndp ήταν εκεί και αποτύπωσε στον φακό τον ρομαντικό γάμο. Στην θεσσαλονίκη βρέθηκε χθες ο σάκης τανιμανίδης για τον γάμο του αδερφού του, παναγιώτη και η χριστίνα μπόμπα έκλεψε τις εντυπώσεις. Οι μπομπονιέρες ήταν «διαφορετικές» από τις συνηθισμένες και σχεδιασμένες από την κουμπάρα του ζευγαριού, μαρίνα βερνίκου. Η χριστίνα μπόμπα φορούσε ένα εντυπωσιακό νυφικό celia kritharioti και έφτασε με βάρκα στην εκκλησία. Σε μία εκ βαθέων κατάθεση ψυχής η χριστίνα μπόμπα αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος και στην απόφαση να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση. Διακοπές με τους κουμπάρους τους λίγο πριν τον γάμο απόδραση στο κυπαρίσσι λακωνίας Το 2015 ξεκίνησε τη σχέση του με την χριστίνα μπόμπα και παντρεύτηκαν την 1η σεπτεμβρίου 2018 στη σίφνο. Καλεσμένοι σε αραβικό γάμο στην κρήτη! Η χριστίνα μπόμπα σε νέα δημόσια εμφάνιση πριν γίνει για πρώτη φορά μανούλα. Πιο συγκεκριμένα, η μία είχε το σχήμα ενός καλαίσθητου μενταγιόν με τα αρχικά της χριστίνας και του σάκη (c s) και η άλλη ήταν ένα πουγκί με.

Φυσικά όμορφη, με χαρακτηριστικά μοντέλου, ευγενική φυσιογνωμία και αγγελικό πρόσωπο, η χριστίνα μπόμπα δεν βασίστηκε στις θαυματουργές ικανότητες του μακιγιάζ. Μας έδειξε την αλλαγή που έφερε η εγκυμοσύνη στο σώμα της με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο. Και το έκαναν γελώντας μαζί. Ο φωτογραφικός φακός του ndp ήταν εκεί και αποτύπωσε στον φακό τον ρομαντικό γάμο. Ο παρουσιαστής του survivor και η μέλλουσα γυναίκα του βρέθηκε σε αραβικό γάμο στη κρήτη και το διασκέδασαν!

Sakhs Tanimanidhs Xristina Mpompa O Lamperos Gamos Toys Sth Sifno Me Toys Diashmoys Filoys Toys Bizznews Gr
Sakhs Tanimanidhs Xristina Mpompa O Lamperos Gamos Toys Sth Sifno Me Toys Diashmoys Filoys Toys Bizznews Gr from i0.wp.com
Και το έκαναν γελώντας μαζί. Διακοπές με τους κουμπάρους τους λίγο πριν τον γάμο απόδραση στο κυπαρίσσι λακωνίας Το γνωστό ζευγάρι που πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε την πρώτη επέτειο γάμου τους με ένα ταξίδι στην καππαδοκία. Ο παρουσιαστής του survivor και η μέλλουσα γυναίκα του βρέθηκε σε αραβικό γάμο στη κρήτη και το διασκέδασαν! Η χριστίνα μπόμπα σε νέα δημόσια εμφάνιση πριν γίνει για πρώτη φορά μανούλα. Η χριστίνα μπόμπα φάνηκε να έκανε μια μικρή. Οι μπομπονιέρες ήταν «διαφορετικές» από τις συνηθισμένες και σχεδιασμένες από την κουμπάρα του ζευγαριού, μαρίνα βερνίκου. Θέλετε να μάθετε για την απρόσμενη γνωριμία, τη σχέση και τον γάμο του σάκη τανιμανίδη με τη χριστίνα μπόμπα;

Πιο συγκεκριμένα, η μία είχε το σχήμα ενός καλαίσθητου μενταγιόν με τα αρχικά της χριστίνας και του σάκη (c s) και η άλλη ήταν ένα πουγκί με.

Θα σας «πέσει» το σαγόνι! Η χριστίνα μπόμπα έφτασε στην εκκλησία υπέρλαμπρη μέσα στο λευκό της νυφικό δια χειρός celia kritharioti, πάνω σε ένα σκάφος. Στην θεσσαλονίκη βρέθηκε χθες ο σάκης τανιμανίδης για τον γάμο του αδερφού του, παναγιώτη και η χριστίνα μπόμπα έκλεψε τις εντυπώσεις. Μοιράστηκε και άλλες στιγμές από τον γάμο #sakischristina. Και το έκαναν γελώντας μαζί. Το 2015 ξεκίνησε τη σχέση του με την χριστίνα μπόμπα και παντρεύτηκαν την 1η σεπτεμβρίου 2018 στη σίφνο. Οι μπομπονιέρες ήταν «διαφορετικές» από τις συνηθισμένες και σχεδιασμένες από την κουμπάρα του ζευγαριού, μαρίνα βερνίκου. Πέρσι, την είδαμε στο ρόλο παρουσιάστριας του the voice, στο πλευρό του γιώργου λιανού. Μας έδειξε την αλλαγή που έφερε η εγκυμοσύνη στο σώμα της με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο. Διακοπές με τους κουμπάρους τους λίγο πριν τον γάμο απόδραση στο κυπαρίσσι λακωνίας Η σχέση, ο γάμος και το παιδί που έρχεται. Η χριστίνα μπόμπα σε νέα δημόσια εμφάνιση πριν γίνει για πρώτη φορά μανούλα. Η φωτό από τον γάμο της και το «τρυφερό» μήνυμα στο instagram η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης εδώ και λίγες ώρες ανήκουν στο κλαμπ των παντρεμένων.

Η χριστίνα μπόμπα φάνηκε να έκανε μια μικρή. Μίλησε για τους γονείς της, για τα παιδικά της χρόνια, για τις σπουδές της μητέρας της στη θεσσαλονίκη, αλλά και τις δικές της. Θα σας «πέσει» το σαγόνι! Διακοπές με τους κουμπάρους τους λίγο πριν τον γάμο απόδραση στο κυπαρίσσι λακωνίας Καλεσμένοι σε αραβικό γάμο στην κρήτη!

Mpompa Kai Tanimanidhs Giortazoyn Thn Prwth Epeteio Gamoy To Fwtografiko Almpoym Ths Sxeshs Toys Queen Gr
Mpompa Kai Tanimanidhs Giortazoyn Thn Prwth Epeteio Gamoy To Fwtografiko Almpoym Ths Sxeshs Toys Queen Gr from queen.bbend.net
Κοιτάγαμε το μονόπετρο της άφωνοι και είμαστε σίγουροι πως θα σας πέσει το σαγόνι! Η σχέση, ο γάμος και το παιδί που έρχεται. Η χριστίνα μπόμπα ποζάρει με μαγιό παρέα με την μητέρα της και την πεθερά της! Η χριστίνα μπόμπα αποκάλυψε για πρώτη φορά για το πρόβλημα γονιμότητας που αντιμετώπισε και την οδήγησε στη λύση της εξωσωματικής για να μείνει έγκυος. «γουρουνιά», αλλά εμείς δεν σταθήκαμε εκεί! Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης παντρεύτηκαν σήμερα στη σίφνο και έγινε χαμός!. Έκανε «γουρουνιά» αλλά εμείς κοιτάγαμε το μονόπετρο της! Η χριστίνα μπόμπα έφτασε στην εκκλησία υπέρλαμπρη μέσα στο λευκό της νυφικό δια χειρός celia kritharioti, πάνω σε ένα σκάφος.

Η χριστίνα μπόμπα γεννήθηκε στη θεσσαλονίκη, αλλά μεγάλωσε στη λαμία.

Το γνωστό ζευγάρι που πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε την πρώτη επέτειο γάμου τους με ένα ταξίδι στην καππαδοκία. Νέες φωτογραφίες από τον εντυπωσιακό γάμο τους και το γαμήλιο πάρτι στην σίφνο! Η σχέση, ο γάμος και το παιδί που έρχεται. Σε μία εκ βαθέων κατάθεση ψυχής η χριστίνα μπόμπα αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος και στην απόφαση να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση. Η χριστίνα μπόμπα γεννήθηκε στη θεσσαλονίκη, αλλά μεγάλωσε στη λαμία. Διακοπές με τους κουμπάρους τους λίγο πριν τον γάμο απόδραση στο κυπαρίσσι λακωνίας Η χριστίνα μπόμπα με αφορμή την επέτειο του γάμου της με τον σάκη τανιμανίδη αποφάσισε να δημοσιεύσει για πρώτη φορά. Ο παρουσιαστής του survivor και η μέλλουσα γυναίκα του βρέθηκε σε αραβικό γάμο στη κρήτη και το διασκέδασαν! «η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου», έγραψε η χριστίνα μπόμπα. Η χριστίνα μπόμπα αποκάλυψε για πρώτη φορά για το πρόβλημα γονιμότητας που αντιμετώπισε και την οδήγησε στη λύση της εξωσωματικής για να μείνει έγκυος. Ο φωτογραφικός φακός του ndp ήταν εκεί και αποτύπωσε στον φακό τον ρομαντικό γάμο. Πέρσι, την είδαμε στο ρόλο παρουσιάστριας του the voice, στο πλευρό του γιώργου λιανού. Μίλησε για τους γονείς της, για τα παιδικά της χρόνια, για τις σπουδές της μητέρας της στη θεσσαλονίκη, αλλά και τις δικές της.

Σε μία εκ βαθέων κατάθεση ψυχής η χριστίνα μπόμπα αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος και στην απόφαση να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση χριστίνα μπόμπα. Μας έδειξε την αλλαγή που έφερε η εγκυμοσύνη στο σώμα της με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama